Faceți căutări pe acest blog

marți, 21 decembrie 2010

Natura tumorilor cerebrale

NATURA TUMORILOR CEREBRALE
Odată ce conflictul a fost rezolvat, leziunile cerebrale împreună cu psihicul şi organul aferent intră în faza de vindecare. Odată cu repararea oricărei răni se dezvoltă un edem (fluid în exces) pentru a oferi protecţie ţesutului cerebral care este refăcut. Pe tomografie, schimbările sunt foarte uşor de observat: vizibilele inelele concentrice dispar în edem şi apar acum neclare şi închise la culoare. În momentul de vârf al fazei de vindecare, atunci când edemul cerebral atinge dimensiunea maximă, creierul declanşează un scurt şi puternic impuls care expulzează edemul. În terminologia GNM, această reglare este denumită Criza epileptică (CE). În timpul crizei, întregul organism este aruncat, pentru scurt timp, într-o stare de simpaticotonie (hiperstimularea sistemului nervos simpatic), retrăind simptomele tipice fazei de conflict activ, cum ar fi transpiraţie rece, extremităţi reci, puls accelerat şi greaţă. Intensitatea şi durata acestei crize pre-programate este determinată de intensitatea şi durata conflictului precedent. Atacurile cardiace, accidentele cerebrale, crizele de astm şi cele epileptice sunt doar câteva exemple ale acestui crucial punct de revenire. Tipul de criză depinde întotdeauna de natura conflictului şi de zona cerebrală corespunzătoare implicată.
După ce edemul cerebral a fost împinsă afară, ţesutul conectiv ce oferă suport structural neuronilor se reface în zona respectivă, pentru a restabili funcţiile celulelor nervoase care au fost afectate de şocul datorat conflictului (DHS). Această acumulare naturală este ceea ce medicina convenţională denumeşte tumoare cerebrală, această veste având consecinţe cumplite asupra pacientului. Dr. Hamer a stabilit, în 1981, că tumoarea cerebrală nu este o boală în sine, ci un simptom al fazei de vindecare, care se desfăşoară paralel şi la nivelul organului afectat (controlat de la nivelul creierului din zona sa specifică, care se află simultan în fază de reparare). Astfel că Metastazele cerebrale de fapt nu există nici ele.
TERAPIA GNM (pe scurt)
Primul pas în terapia GNM este să oferi o înţelegere a naturii biologice a simptomului, de ex: un anumit tip de cancer, în relaţie cu cauzele sale psihice. O tomografie şi un istoric medical complex sunt de asemenea vitale pentru a determina, dacă pacientul este încă în faza activă a conflictului sau deja se vindecă. Dacă este încă în fază activă, atenţia trebuie îndreptată asupra identificării motivului şocului iniţial DHS şi dezvoltarea unei strategii pentru rezolvarea conflictului. Este crucială pregătirea pacientului şi informarea lui despre simptome şi despre procesul vindecării şi eventualele complicaţii ce pot apare. Simptomele sunt foarte previzibile! Descoperirile Dr-lui. Hamer ne furnizează, pentru prima oară în istoria medicinii, un sistem sigur care ne permite nu numai să înţelegem, dar şi să prezicem dezvoltarea şi simptomele oricărei boli. Aceasta este adevărata medicină preventivă, un aspect al GNM care cu greu poate fi dezbătut suficient. Adevărata prevenţie necesită înţelegerea cauzelor reale ale bolii şi aceasta este exact ceea ce cercetările Dr-lui Hamer furnizează în detaliu.
Înţelegând cele "Cinci Legi Biologice" ale cauzei şi ale procesului de vindecare al bolii, ne putem elibera de teama şi panica, care deseori apar odată cu instalarea unor simptome. Această cunoaştere este mai mult decât putere. Ea poate salva vieţi.

Despre Autor:
Caroline Markolin, Ph.D.,
Pentru mai multă informaţie despre GNM vizitaţi: http://www.germannewmedicine.ca/
Articolul a fost publicat pentru prima oară în: EXPLORE! Vol. 6 /Nr. 3 - May 2007

Va dorim intelegere perfecta pentru a nu ne imbolnavi !